În imaginile publicate pe rețeaua Facebook se poate vedea cum o femeie, aflată la o masă din zona food court a centrului comercial Vivo, schimbă scutecele murdare ale bebelușului. Asistată de soțul ei, femeia șterge copilul de fecale în timp ce, în jurul său, mai multe persoane stau la mese și mănâncă.

scroll mai jos pentru video

Imaginile au stârnit o serie de reacții aprinse, existând două tabere: una care susține că este o situație de urgență pentru o mamă, că este normal și o parte care se arată indignată de gestul femeii, spunând că este lipsit de bun simț.

„O mămică in zona food court, spălând propriul copil la funduleț, timp in are oamenii din jur asista la acest scenariu, moment in care oamenii mâncau in zona aceasta. Educația lasă maxim de dorit, de asemena, empatia și respectul fata de cei care sunt prezenți acolo ținând cont ca exista alături Bebe Tei unde are loc special amenajat pentru acest procedeu“, este o parte din textul postării ce a generat discuții aprinse.

Reacțiile care condamnă gestul femeii nu au întârziat să apară.

„Nu este tragedie ca și-a schimbat copilu in public… Dar nici ok nu este sa îl schimbi unde oameni mănâncă, fix lângă acea doamna era o femeie care manca. Totuși sa avem puțin bun simț“.

„Asta deja e nesimtire. Cel de langa mananca la masa alaturata si tu schimbi scutecul cand baia era la un metru distanta…“

Bineînțeles, au apărut și persoane care au sărit în apărarea mamei, unle chiar spunând că „mămicile au voie orice“.

„Când lingeți la *** moșnegii prin Occident nu vă mai e scârbă că mancațo? Și vă revoltă o mamă cu siguranța epuizată pentru a mai avea timp de gândire și maniere care își schimba copilul, ??? bv ei Mămicile Au Voie Orice!“, a scris o femeie într-un comentariu.

„Cu siguranta ca nu stia unde si cum sa il schimbe. Probabil nu e familiarizata cu mall-urile. Gandindu-se ca e o baie normala, unde sa il pui pe bebe sa il schimbi? Serios acum. Si eu am bebe si l-am schimbat o data in baia unui restaurant care nu avea nimic amenajat pt asa ceva. E greu va spun. Se vede ca nu aveti copii si habar nu aveti cu ce se mananca. Cand o sa încetăm cu rautatile?“

„Ce ti se pare atat de anormal?! Ce a facut?! Ai copii ca sa stii de ce a facut femeia chestia asta?! Hai ca deja o dati in SF-uri . Bine ca suntem cu toti perfecti. Vai de capu vostru“.

(Visited 9.681 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.