Un şofer cu BMW a încercat să depășească u TIR pe partea dreaptă pe acostamentul de piatră care nu era destinat circulației auto. Asta deși afară ploua torențial, iar vizibilitatea era minimă.

La scurt timp, autoturismul a derapat și s-a înfipt în parapetul de pe marginea drumului.

Întreaga scenă a fost filmată cu ajutorul unei camere video aflată la bordul autoturismului care se deplasa în spatele BMW-ului.

Accidentul s-a produs luni dimineaţă pe şoseaua Gherla-Dej, în zona localităţii Nima din comuna Mintiu Gherlii.

În imaginile surprinse în trafic se vede un BMW care încearcă să depăşească chiar cu orice preţ un TIR, deşi condiţiile meteo şi traficul nu o permit. Deşi de pe sensul opus vin în continuu maşini, iar carosabilul este alunecos din cauza ploii, şoferul inconştient nu se lasă şi are câteva tentative de  a depăşi.

La un moment dat, el încearcă o manevră pentru a trece de autotren, dar ajunge direct în parapetul de la marginea drumului.

„Stai că sun la Poliţie! Ăsta omoară pe careva” se aude pe fundal o discuţie probabil între şoferul maşina de unde a fost filmat accidentul şi pasagerul din dreapta. Însă cei doi nu au mai avut timp să sune. Doar câteva secunde mai târziu, şoferul din faţa lor a pierdut controlul autovehiculului şi s-a înfipt exact în parapet. 

Potrivit Gherla Info, participanţi la trafic au povestit că au oprit pentru a acorda primul ajutor. Aceştia au relatat că şoferul, care se afla singur în maşină, a reuşit să iasă singur din vehicul şi că era teafăr. La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de Ambulanţă, care a consultat şoferul, dar nu s-a impus transportul la spital.Poliţiştii l-au testat cu etilotestul şi a rezultat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

(Visited 5.966 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.