Actualitate

VIDEO. Oamenii din sate, duși cu autobuzele la mitingul PSD din Craiova. Unii sunt obligați de șefi să participe

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care pesediștii spun că vor veni zeci de mii de oameni. Un parlamentar USR a postat pe Facebook imagini video cu autobuzele care vor duce manifestanții în centrul orașului.

Scris de 
 pe data 
12 aprilie, 2019

Zeci de oameni din satele Doljului sunt urcați acum în autobuze albe, pentru a fi duși la mitingul organizat de PSD vineri după-amiază în Craiova“, spune deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

Prisnel publică pe rețeaua socială și declarațiile unui taximetrist a cărui soție este nevoită să meargă la manifestarea organizată de pesediști.

Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”, i-a spus taximetristul.

Deputatul USR acuză că orașul a fost blocat pentru mitingul PSD. ”Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.”

 

Actualitate