Fotografia a fost postată pe Facebook de Iulian Mihai Constantinescu, cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova și secretar PSD Craiova, transmite republicaoltenia.ro.

Teologul pesedist s-a folosit de Daniel, un bărbat cu dizabilități, căruia i-au fost date niște materiale print ale PNL pe care a trebuit să le țină pentru a poza.

La vederea fotografiei, mai mulți oameni care l-au recunoscut pe Daniel, au reacționat imediat. „Își face veacul în zona Orizont din cartierul Craiovița Nouă. Trăiește din mila oamenilor și pentru o sumă modică e dispus să facă orice“, apare scris într-un comentariu la una dintre postările social-democaraților.

Iulian Mihai Constantinescu, telolog și secretar PSD Craiova. Sursa foto: Facebook

Poza a fost publicată de Constantinescu sub forma unui comentariu la o postare a deputatului PNL Dolj Ionuț Stroe, care avea ca subiect mitingul de la Craiova, din 12 aprilie. Fotografia a fost preluată și distribuită masiv de lideri și activiști PSD în rețelele de socializare.

Reporterii publicației Jurnal de Craiova l-au gasit pe Daniel, el spunând că a primit 3 lei pentru a se lăsa fotografiat cu însemnele PNL. Bărbatul este un om al strazii, având evidente probleme psihice.

Liderul PNL, Ludovic Orban a reacționat pe pagina sa de Facebook.

Ma intreb oare ce o fi fost in capul lor? Sa exploatezi saracia unui om ca sa obtii ce? Sa arati ce? Ca o poza cu acest domn tinand in mana sa steagul PNL ar fi ceva rau? Draga Daniel, imi cer eu scuze pentru nemernicia lor. Vreau sa iti multumesc pentru ca ai tinut steagul nostru si te asigur ca, atunci cand va castiga alegerile, PNL te va reprezenta si pe tine“, a scris Orban.

 

(Visited 425 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.