Trei pizzerii din Constanța au fost temporar închise de inspectorii de la Protecția Consumatorilor, după ce au descoperit mai multe nereguli, inclusiv produse expirate și ținute în condiții improprii.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, luni, că în urma unor sesizări au fost făcute controale la cele două pizzerii Evo din municipiul Constanţa şi la pizzeria OK, informează News.ro.

În urma neregulilor descoperite, reprezentanţii CJPC au decis oprirea temporară a activităţii la cele trei pizzerii.

Pentru cele trei locaţii s-a luat măsura opririi temporare a prestării de servicii pentru următoarele deficienţe: proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea umană, spaţii de depozitare neigienizate cu deficienţe majore, folosirea de ingrediente cu potenţial periculos asupra sănătăţii umane, deficienţe majore cu privire la etichetarea produselor, produse expirate”, a declarat Horia Constantinescu.

Astfel, comisarii au găsit salam mucegăit, produse expirate chiar de o lună, alimente ţinute în condiţii improprii. Şeful CJPC Constanţa a precizat că valoarea amenzilor va fi stabiliă marţi, după întocmirea documentelor necesare.

(Visited 1.519 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.