Afirmațiile preotului Nicolae vin în contextul în care o mamă, supărată că fiica ei refuză să poarte fustă, i-a semnalat această problemă: „Fetița mea cea mare are 11 ani. Poartă doar pantaloni pentru că nicio altă fată la școală nu poartă fustă. Eu, ca mamă, cum să o conving. Pentru că răul va crește”, i-a scris femeia părintelui, răspunsul acestuia venind imediat.

„Fetița dumneavoastră este în pericol să rămână nemăritată. De ce? Pentru că băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți.

Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineții ei.

Și atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeiești la bărbați nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi.

Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți. O să atragi din ăstia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înțelegi că tu ești sexul fin”, a precizat preotul Nicolae Tănase într-o conferință de presă.

Videoclipul a devenit viral pe Facebook, unde, în câteva zile, a stâns peste 200.000 de vizualizări și 1600 de share-uri.

 

Deși este greu de crezut, doar cinci femei care și-au arătat acordul față de cele spuse de preot, au atribuit comentarii controversatului videoclip.

Părintele Nicolae Tănase, un om deosebit care a făcut și face numai bine,are sute de copii în grija lui am avut placerea să-l cunosc personal prin 2007 la Valea Plopului”, a scris Gavrilă Elena.

Trist este că și noi, mamele, purtăm pantaloni ???ce pretenții să avem la fetitele noastre”, a precizat Geta Tatarus.

Comentariile femeilor au stârnit, de asemenea, reacții din partea internauților, multe dintre ele de amuzament și indignare.

 

(Visited 442 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.