Incidentul dintre simpatizantul PSD și protestatari a avut loc în jurul orei 13:00, atunci când deputați, miniștri și foști miniștri PSD au părăsit clădirea Primăriei din Sânmartin și se îndreptau spre statuia lui Mihai Viteazul ce urma să fie dezvelită.

În acel moment, un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a apropiat de grupul de protestatari și l-a agresat pe un demonstrant. După ce l-a îmbrâncit, el a fost înlăturat de jandarmi.

Primele incidente au fost aseară, când parlamentarii au ajuns pe aeroportul din Oradea. Şi acolo au fost primiţi cu huiduieli. Zeci de localnici de la Oradea, nemulţumiţi de schimbările făcute de Putere în legile Justiţiei, i-au aşteptat la aeroport pe parlamentarii Puterii ca să le ceară decenţă.

Un cordon de jandarmi i-a despărţit pe senatorii PSD Bucureşti de cei aproape 50 de protestatari. Politicienii s-au grăbit să se urce în autocarul care îi aşteapta şi nu au fost curioşi să afle ce îi nemulţumeşte pe demonstranţi.

Sebastian Duma, preşedinte Oradea Civică: Culmea, aceşti indivizi care au câştigat alegerile cu un scor zdrobitor şi spun că sunt iubiţi, fug de popor.

 

(Visited 96 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.