Un ansamblu folcloric din Mioveni și-a anulat turneul care presupunea și un concert în Beijing și în jurul prânzului au aterizat la București.

La ieșirea din aeroport, foarte puțini dintre cei 25 de membri ai ansamblului „Plai cu dor“ purtau măști și, mai mult decât atât, nu știau că ar trebui să stea izolați, susținând că sunt complet sănătși.

Pasagerii au aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 11.20. Aceștia veneau din China, din Beijing, cu escală la Doha, informează stirileprotv.ro

Membrii formației au fost întâmpinați de reprezentanţii aeroportului, dar şi de reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii şi ai Institutului de Sănătate Publică. La aterizare le-a fost luată temperatura dar şi datele de contact.

Vor fi examinaţi de specialişti din Capitală, dar deocamdată nu sunt semne îngrijorătoare.

Niciunul dintre ei nu prezintă simptome asociate coroanvirusului. Însă li s-a cerut să stea acasă, izolaţi, cel puţin 15 zile. Cei 25 de membri ai ansamblului vor fi obligaţi să anunţe reprezentanții autorităților din Mioveni în situaţia în care vor avea temperatură sau febră.

Nu suntem în nicio carantină, suntem sănătoşi. Păi de ce să port mască? Nu sunt în nicio carantină. Dacă doctorul a vorbit cu doctorul, nu e nicio carantină.“, a declarat unul dintre membrii formației.

Sursa: stirileprotv.ro
Sursa video: stirileprotv.ro

 

(Visited 313 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.