Doi tineri din judeţul Galaţi şi-au pierdut viaţa, duminică dimineaţă, în urma unui teribil accident rutier petrecut pe raza municipiului Bârlad. Originari din Bălăşeşti, tinerii cu vârste de 19 şi respectiv 21 de ani, se aflau într-un autoturism BMW, înmatriculat în Vaslui. Autoturismul rula cu o viteză uriașă, peste 160km/h.

Cel mai în vârstă, aflat la volanul maşinii, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe strada Tecuciului. Maşina a derapat, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un copac de pe marginea drumului, după care s-a oprit într-un monument amplasat în faţa unei unităţi militare. Impactul le-a fost fatal celor doi ocupanţi ai maşinii, trupurile lor fiind scoase din autoturismul distrus de echipajele de la Descarcerare.

“Cauza exactă care a dus la producerea evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din județul Galați”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de publicația Viața Liberă Galați.

(Visited 664 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.