Pietonul, Vasile Dubovici (33 de ani), și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii, din cartierul Iris. Din primele cercetări ale polițiștilor, tânărul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de un autoturism, arată monitorulcj.ro.

La volanul SUV-ului care a produs accidentul se afla un cunoscut milionar din Cluj, patronul firmei Coratim, Daniel Dumitraș. Acesta a ieșit chiar din curtea imobilului unde firma sa își are sediul și ar fi virat brusc la stânga, arată stiridecluj.ro.

Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță.

Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, pentru sursa citată.

Echipajele de urgență ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE DE MAI JOS POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Prietenii și rudele lui Vasile Dubovici au transmis o serie de mesaje sfâșietoare pe internet.

El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.  Atât voiam să vă zic.

(Visited 1.043 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.