scroll mai jos pentru video

După aproape jumătate de oră în care șoferul a fost ținut aproape cu forța pe loc de ceilalți participanți din trafic și martori, acesta s-a suit în cele din urmă la volan și a demarat în viteză, fiind foarte aproape de a acroșa alte autoturisme parcare. Și bine a făcut pentru că oricum, Poliția nu ar fi ajuns.

Șoferul beat se afla la volanul unui Audi cu numărul CT 10 CPY.

A fost efectuat un nou apel la 112 prin care Poliția era anunțată că șoferul a fugit, fiind indicată și direcția.

După alte minute bune, șoferul a cărui mașină a fost lovită de bețiv a fost sunat de polițiști și i s-a transmis să vină a doua zi la sediul Poliției Rutiere pentru a declara accidentul, că nu mai ajunge niciun echipaj.

Acest lucru a stârnit indignarea celor prezenți la fața locului, care au asistat neputincioși cum un șofer beat provoacă un accident rutier și își vede de drum iar Poliția nu ia nicio măsură.

Probabil că data viitoare, când un astfel de individ va băga în pământ oameni nevinovați, Poliția va fi mult mai promptă, dar mult prea târziu. Urgența nu era faptul că două mașini s-au tamponat, ci faptul că un șofer beat circulă pe străzile orașului și constituie un evident pericol public!

 

(Visited 5.087 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.