Actualitate

VIDEO. Șoșoacă, permis suspendat și amendă pentru jignirile adresate polițiștilor. Senatoarea a fost prinsă cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km

Scris de 
 pe data 
11 martie, 2024

Senatoarea extremistă Diana Șoșoacă a fost prinsă de polițiștii din Buftea în timp ce, în cursul zilei de duminică, conducea cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km/h. Poliția i-a suspendat permisul pentru 90 de zile, dar Șoșoacă poate face contestație.

Șoșoacă a transmis live pe facebook scena și a început să țipe la polițiști. Reacția unuia dintre polițiști a fost rapidă: a ridicat geamul mașinii și a lăsat-o să urle.

„Fir-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți”, a spus Șoșoacă la finalul interacțiunii cu poliția.

Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru expresiile proferate la adresa polițiștilor care i-au suspendat permisul de conducere.

„Având în vedere afirmațiile și expresiile proferate, la adresa polițiștilor rutieri, de către femeia sancționată la data de 10 martie a.c., pentru depășirea limitei maxime de viteză, polițiștii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancțiunea contravențională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a anunțat, luni, Poliția Ilfov.

Comunicatul poliției:

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Actualitate