Incidentul a avut loc în stațiunea Mamaia, Constanța, unde șoferul a pierdut direcția de mers, iar mașina pe care o conducea s-a oprit într-un gard din stațiunea Mamaia în seara zilei de joi, 1 august.

Unul dintre martori a mers să vadă care este starea ocupanţilor maşinii, însă în momentul în care s-au apropiat de autoturismul avariat a descoperit trei tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise. Tânărul de la volan nu putea să articuleze niciun cuvânt.

Filmarea a fost postată ulterior pe Facebook:

În această seară, în jurul orei 23.00 pe Bulevardul Mamaia, maşină din faţa noastră pierde direcţia de mers şi întră într-un gard. Opresc repede cu intenţia de a acorda primul ajutor. La volan găsim individul din filmare.

Sunăm la 112 în 5 min apare Ambulanţă iar după 20 min ajunge şi Poliţia. Le reproşez celor de la Poliţie faptul că în toată Mamaia nu am văzut vreun echipaj, însă ei reuşesc să mă lase fără cuvinte: „Doamnă, suntem un singur echipaj pe Ct, iar acum am venit tocmai de la Eforie!”. Ce mai puteam spune? Ar fi trebuit felicitaţi pt timpul scurt ce l-au făcut de la Eforie până în Mamaia-Sat!

 

(Visited 2.042 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.