Nouă persoane au fost reţinute după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică seara în sectorul 5, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei

”Ami pare rau la domni politisti” ar fi mesajul publicat pe Facebook de unul dintre participanţii la conflictul din sectorul 5 din Bucureşti. ”După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din Bucureşti, unul dintre protagoniştii conflictului a transmis poliţiştilor un mesaj “emoţionant”, a scrie pe Facebook Sindicatul Europol. Poliţia a reţinut, până acum, nouă persoane care ar fi participat, noaptea trecută, la altercaţiile din Rahova, Bucureşti. Cele nouă persoane sunt acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, relatează Agerpres.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool.

Înainte de intervenția forțelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus unul dintre ei.

(Visited 1.836 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.