Eveniment

VIDEO. Tânăr bătut de doi „bombardieri“ într-un bar pentru că a îndrăznit să ia şerveţele

Angajatul unui bar din Costinești a fost bătut crunt de doi interlopi, cunoscuți din zonă, doar pentru că a îndrăznit să ia câteva șervețele de pe tejghea. Unul dintre agresori este fost campion mondial de arte marțiale. El a mai fost cercetat şi în alte dosare pentru fapte de agresiune și tâlhărie.

Scris de 
 pe data 
2 iulie, 2020

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2.40, în noaptea de 1 iulie. Bătaia a început după ce unul dintre cei doi suspecți, Cristian Lupu (39 de ani), a fost deranjat că un anajat a vrut să ia șervețele de pe tejghea.

După un schimb de replici, Lupu, fost campion mondial de WuShu, a devenit agresiv și l-a lovit cu pumnii și cu picioarele pe tânărul (21 de ani), care este angajat ca agent de pază.

Camerele de supraveghere ale localului au suprins întregul moment. (scroll mai jos pentru video) La câteva minute după ce a fost lovit, angajatul revine în locul în care a fost atacat, unde prietenul fostului sportiv, îl doboară cu un pumn.

În ciuda celor întâmplate, nimeni din local nu intervine pentru aplanarea conflictului. Mai mult, cei doi agresori îşi văd mai departe de petrecere ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Polițiștii din cadrul stațiunii Costinești au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice. La acest moment polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în eveniment.”, a transmis IPJ Constanţa.

Cristian Lupu (39 de ani) a fost dus la audieri, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

El a fost ulterior reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare preventivă.

Al doilea agresor a fost identificat, ulterior, fiind vorba de un bărbat, de 42 de ani, din Suceava.

Victima nu a apucat să facă plângere împotriva agresorilor, fiind la spitalul din Mangalia, unde primește îngrijiri medicale.

Cristian Lupu nu este la prima interacțiune cu oamenii legii. În trecut, el a mai fost cercetat pentru fapte de tâlhărie. În 2010 și în 2014, mai mulți comercianți din Costinești au depus plângeri împotriva lui.

Actualitate