Totul s-a petrecut în Galați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 4 aprilie. Tânărul îşi serbase ziua de naştere în acea seară, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a-l duce acasă.

Între acesta şi taximetrist a izbucnit la un moment dat un conflict, iar bărbatul şi-a chemat colegii în ajutor prin staţie.

O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul în care tânărul este luat în primire de un grup de 6 sau 7 taximetrişti.

Unul dintre aceştia îl culcă la pământ pe tânăr şi începe să îl lovească cu pumnii, apoi cu picioarele, în special în zona capului şi cea abdominală. Ceilalţi taximetrişti îi urmează exemplul, astfel că timp de câteva minute tânărul s-a trezit sub un adevărat tir de pumni şi picioare.

La un moment dat, victima s-a ridicat şi a încercat să părăsească zona, dar taximetriştii l-au urmat, continuând să îl lovească.

În învălmăşeala creată, tânărul şi-a scăpat telefonul pe jos, pe care ulterior nu l-a mai găsit, acesta fiind luat cel mai probabil de către unul dintre agresorii săi, iar mai multe bunuri care îi aparţineau au fost distruse.

Tânărul a fost internat în spital cu mai multe traumatisme şi va avea nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Poliţia a deschis un dosar în acest caz pentru lovire şi alte violenţe, furt şi distrugere. Oamenii legii încearcă acum să îi identifice pe toţi taximetriştii care au participat la agresarea tânărului de 19 ani.

 

(Visited 413 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.