Eveniment

VIDEO / Tupeu infect! Consilier de parlamentar PSD, beat la volanul unui BMW X5, amenință și înjură polițiștii

Un consilier al unui deputat PSD a fost filmat în timp ce amenință un agent de poliție care vrea să îl amendeze pentru că a oprit în dreptul unui indicator rutier care interzice acest lucru, informează digi24.ro.

Scris de 
 pe data 
4 septembrie, 2019

În clipul video realizat chiar de agentul de poliție și postat pe Facebook de Marian Godină, consilierul Lucian Rădulescu îi arată agentului legitimația sa emisă de Camera Deputaților încercând să scape de amendă, iar la final îl amenință.

Lucian Rădulescu este consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, care a câștigat un mandat în alegerile din 2016.

„Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine”, spune Rădulescu polițiștului în începutul filmării.

Bărbatul îl avertizează pe agent, apoi îi cere să-l urmeze lângă mașină unde scoate legitimația de la Camera Deputaților și i-o trântește peste acte.

Polițistul îi explică că a oprit lângă un semn de oprire interzisă, însă Lucian Rădulescu spune că așteaptă pe cineva și revine recalcitrant.

„Îți arăt eu ție”, spune Rădulescu înainte să abandoneze actele în mâinile polițistului să plece cu mașina

„Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză.”, informează IPJ Prahova, la solicitarea Observatorului Prahovean.

Actualitate