UPDATE: În urma testului, femeia a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Știrea inițială:

Femeia, în vârstă de 28 de ani, este din județul Suceava și era în concediu la mare. I s-a făcut rău iar echipajul de ambulanță a constatat că are simptome de COVID-19.

„Am primit o solicitare de la salvamarul din punctul de observație că o persoană de sex feminin a leșinat pe șezlong. Ne-am deplasat cu șenilata SMURD. Avea lipsa mirosului, cât și a gustului”, a declarat Bogdan Ghimboașe, coordonatorul salvamarilor din Eforie Nord.

„Paramedicii SMURD au fost solicitați de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transporat-o la cort și acolo a fost evaluată medical.

Întrucât prezenta simptome specifice noului coronavirus, colegii mei au solicitat echipaj de prim ajutor, care a preluat pacienta și a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Dorim să precizăm că salvatorii au fost echipați corespunzător pe toată perioada acestei misiuni”, a spus Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

(Visited 1.610 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.