În scenariul satiric, Dăncilă este reprezentată drept o păpuşă manevrată de păpuşar, liderul PSD, notează Adevărul.ro, publicația care a descoperit filmulețul. Întregul scenariu are la bază discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European.

Din filmuleț reiese că Viorica Dăncilă a conduce guvernul din luna ianuarie după ce a fost impusă de „puternicul conducător al social democraților, chiar el condamnat, în 2015, pentru fraudă electorală” (Liviu Dragnea).

După introducerea celor doi, urmează și minisceneta cu actori: unul o interpretează pe Viorica Dăncilă, ținând un discurs, iar în spatele ei un alt actor ce-l interpretează pe Liviu Dragnea și care îi șoptește Vioricăi cuvânt cu cuvânt discursul.

Sunt furios că țara mea este monitorizată!”, spune actorul Dragnea. „Sunt furios că țara mea este monitorizată”, repetă actrița Dăncilă fără să stea pe gânduri. „Sunt tratat precum un hoț”, spune Dragnea. La fel repetă și Dăncilă.

Sunt un băiat cinstit”, mai spune actrița care o joacă pe Dăncilă repetând vorbele „păpușarului” Dragnea. „Să-mi rad mustățile dacă am mințit”, mai repetă ea.

 

(Visited 504 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.