Meteorologii anunță că un val de caniculă va lovi întreaga Românie, fapt ce îi oferă ocazia primarului Vergil Chițac să ne mai arate încă o dată cât este de eficient. Astfel, primarul Costanței cu domiciliul în Eforie mai sparge 1 milion de euro pentru a decora orașul cu fulgi de zăpadă, meniți să le transmită subliminal constănțenilor o stare de răcoare.

„După cum spuneam, mi-am scos dopurile din urechi și vreau să facem o atmosferă răcoroasă, astfel încât să diminuăm efectele caniculei”, a spus Chițac. „Fulgii de zăpadă atârnați pe stâlpi sunt doar primul pas în combaterea temperaturilor ridicate. Urmează să amplasez boxe peste tot în Constanța și să pun colinde la ele, astfel încât constănțenii să uite că e vară și că e caniculă. Sunt sigur că va funcționa. Cu ocazia asta poate scăpăm și de turiști. Doamne ajută!“

Evident, Chițac nu putea rata ocazia să mai spargă niște bani publici, astfel că a decis să mai dea câteva sute de mii de euro pe câteva panseluțe. „Frumusețea lor îi va face pe constănțeni să uite cât de praf este orașul. Mai ales că voi alege niște panseluțe în culori reci, pentru un efect anti-caniculă cât mai eficient”, a detaliat Vergil Chițac.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 457 times, 8 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.