Eveniment

Violată și sechestrată într-un apartament, o tânără a fost găsită de polițiști după ce a sunat la 112

Un bărbat este cercetat de polițiști pentru viol și lipsire de libertate, după ce o tânără de 19 ani a sunat, joi dimineață, la 112, anunțând că a fost violată și este sechestrată într-o locuință din municipiul Alexandria.

Scris de 
 pe data 
26 septembrie, 2019

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, potrivit Teleorman, tânăra a fost găsită fără ca ea să precizeze adresa.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să localizeze apelanta şi, în scurt timp, o echipă operativă a poliţiei din municipiu a descins într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din oraş.

Aici a fost găsită fata de 19 ani care ceruse ajutor la 112, cât şi bărbatul care ar fi violat-o și sechestrat-o, un tânăr de 22 de ani din Alexandria. Locuinţa în care au fost găsiţi cei doi aparţine părinţilor presupusului agresor.

Bărbatul nu a opus rezistenţă în faţa oamenilor legii, fiind dus la sediul poliţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, bărbatul urmând să fie prezentat parchetului pentru luarea măsurilor legale, conform IPJ.

 

Actualitate