Eveniment

Violator de copii, lăsat liber de judecători. O fetiță a desenat perversiunea la care a fost supusă de tatăl ei

Copil abuz agresiune

Un bărbat de 48 de ani din Bacău e judecat în libertate, în ciuda apelurilor repetate ale procurorilor care îl consideră pericol public. Ei l-au trimis pe tată în instanță, acuzându-l că și-a violat cele două fiice, făcute cu soții diferite, și pe fata celei de-a treia iubite, scrie Libertatea.ro

Scris de 
 pe data 
24 aprilie, 2019

VĂ AVERTIZĂM CĂ TEXTUL ȘI IMAGINEA DE MAI JOS POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Pe 27 martie 2017, o fetiță de 6 ani este internată pentru abuz sexual în Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași. În fața unui legist de la IML Iași și a doi psihiatri de la ”Socola”, fetița schițează un bărbat dezbrăcat alături de un copil. E un desen în care ea povestește ce i s-a întâmplat în urmă cu doi ani, pe când avea 4 ani, transmite Libertatea.

Eu l-am făcut. A fost mai de mult, era zi. Tata era treaz, m-a chemat el, era în pat, dezvelit, îmbrăcat. Doar o dată m-a chemat”, povestește copilul echipei de medici. ”Cum ai ajuns să stai în poziția aia?”, întreabă unul dintre psihiatri. ”Tata m-a pus. «Maria, ia cucul în mână». Așa am făcut. La frați nu am pus mâna la cuc, pentru că nu am voie. La tata am voie”, spune fata de 6 ani.

Medicii încearcă să afle mai multe. ”În ziua aia, mama era în oraș. Stăteam lângă el, el era întins în pat. Cucul era moale. Tata mi-a spus să mă duc să mă spăl pe mâini. M-am spălat pe mâini. Am pupat cucul lui tata”.

Procurorii susțin că bărbatul a făcut același lucru, în serie, cu fiecare dintre cele trei fete ale celor trei femei cu care a trăit. Două dintre fete sunt chiar ale sale, a treia e fata dintr-o altă relație a ultimei concubine.

La momentul faptelor, fiicele sale aveau 4 și 12 ani, iar cea de-a treia fată – 12 ani.

Cazul se află, în acest moment, la Judecătoria Bacău. A trecut de primul termen, iar L., numele pe care i-l atribuim bărbatului acuzat pentru ca fetele să nu poată fi identificate, se află în libertate. Pentru că judecătorii nu consideră că el este un pericol pentru societate; nu e în arest preventiv, ci doar sub control judiciar.

Dosarul, instrumentat de procurorul băcăuan Cătălin Olivian Ionașcu, enumeră cele trei abuzuri. Citește articolul integral AICI

 

Actualitate