Incidentul s-a petrecut marți, 11 septembrie, în a doua zi de școală, la liceul “Constantin Brâncuşi” din Craiova. Agresorul, în vârstă de 16 ani, practică boxul la un club sportiv din oraș, ceea ce l-a făcut să se creadă atotputernic în fața colegilor. Într-una dintre pauze, acesta şi-a acostat colegul pe culoarul şcolii, i-a reproşat că se îmbracă prea elegant şi i-a dat un singur pumn. Copilul a căzut inconştient, iar ceilalţi colegi care au urmărit întreaga scenă i-au alertat pe profesori. Elevul a fost dus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Craiova.

“Pe mine m-a sunat diriginta şi mi-a spus ce s-a întâmplat. Fiul meu era cu câteva colege şi ele au povestit că s-a legat de el pur şi simplu, că se îmbracă prea frumos. Ulterior, am aflat că acest elev practică boxul la un club sportiv din Craiova. Aşa se şi explică lovitura puternică. La spital, medicii au crezut că a fost lovit cu o rozetă, ceva. Are triplă fractură maxilară, vineri fost operat”, a declarat Alexantru Ciocârlan, tatăl copilului, potrivit adevărul.ro.

Părinţii elevului bătut au sesizat imediat poliţia. “Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit faptul că agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urma fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul sa fie înaintat, cu propunerile corespunzătoare, unităţii de parchet competente”, a declarat inspector principal Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Agresorul nu s-a potolit nici după ce a văzut că cel pe care-l bătuse la şcoală a fost internat. După două zile, în jurul orei 22,30, elevul a mers în salonul colegului, a intrat peste el şi l-a ameninţat că a doua oară nu mai scapă dacă părinţii nu vor retrage plângerea făcută împotriva sa.

Bineînțeles, poliția a deschis un nou dosar penal, însă în realitate nu a luat încă nicio măsură împotriva agresorului.

(Visited 348 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.