Viorica Dăncilă, fostul premier PSD al României, a fost surprinsă la piață, în timp ce se afla în căutare de niște legume, zarzavaturi, fructe etc.

Responsabilă, Viorica Dăncilă purta mască de protecție și mănuși, pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus, însă se tot lovea de tarabe și dărâma produsele, până când o mamaie s-a oferit să o îndrume.

„Am cumpărat câțiva morcovei, cănăpidă, ăpstârnac…“, a declarat Dăncilă, în a cărei sacoșă se putea vedea că are doar câțiva cartofi și castraveți.

Dăncilă a atras atenția celor din jur din cauza modului destul de ciudat în care a ales să poarte masca de protecție și mănușile, însă susține că așa a sfătuit-o colegul său, deputatul Cătălin Rădulescu, aka Mitralieră.

„Domnul Rădulescu este extern de avinizat în astfel de probleme și am decis că e mai bine să fac cum zice el. Mănușile sunt pentru a nu lăsa în cap undele 5G, care sunt extern de biocive“, a explicat Viorica Dăncilă.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 1.304 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.