Umor

Vor fi scoase din nou pavelele de pe str. Ștefan cel Mare. Un muncitor a pierdut sub ele un capac de Ciucaș câștigător

foto: replicaonline

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 iunie, 2023

Vești proaste pentru constănțenii care așteaptă de atâta amar de vreme reabilitarea străzii Ștefan cel Mare. Primarul a anunțat astăzi că pavelele vor fi scoase din nou după ce un muncitor a constatat că și-a pierdut capacul de bere Ciucacș câștigător. Cel mai probabil, acesta a fost scăpat în nisipul peste care s-au așezat ulterior pavelele.

Nea Sică Șanțălău povestește că luni, împreună cu ceilalți muncitori de pe str.Ștefan cel Mare, a făcut o cură de hidratare intensă cu Ciucaș la 2 litri, când a constatat că unul dintre capacele de la bere era câștigător.

„Domle, scria acolo că am câștigat o roabă cu doze Ciucaș. A fost petrecere maximă pe șantier, așa că am mai luat un palet de bere să sărbătorim cum se cuvine. Fiind puțini amețiți de la căldură și atâta bere, cred că unul dintre coleg nu știu ce naiba a făcut și a început să monteze pavele. Era clar că nu ținea la băutură că fraierul a muncit 5 ore neînrerupt și a pus jumătate de stradă, ce nu am făcut noi în 2 ani. S-a dus imediat vestea, a venit și primarul Chițac să ne felicite. Noi credeam că pentru capacul Ciucaș câștigător, dar șefu zicea că pentru pavele. Când deodată am constatat că am pierdut capacul. Stop joc, am stabilit cu colegii să scoatem toate pavelele că e mai mare păcatul să dăm cu piciorul la asemenea noroc”, povestește nea Șanțălău.

Ieri, toată ziua, muncitorii au scos toate pavelele căutând dopul Ciucaș. În zadar însă, dar ei nu renunță. Au anunțat că dacă nu găsesc nimic pe strada Ștefan cel Mare, vor scoate pavelele și de pe Ferdinand, poate a căzut pe acolo.

Actualitate