Umor

Vrabie s-a luat la bătaie cu o conductă RAJA. Primarul a ieșit victorios după ce a înțepat-o cu un tirbușon

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 mai, 2018

Acuzat în repetate rânduri de porniri agresive și aflat în plină campanie împotriva RAJA SA, primarul din Medgidia, Valentin Vrabie a ținut să demonstreze că nu este un papă-lapte. Edilul a fost surprins luându-se la bătaie, parte-n parte, cu o conductă a rețelei de apă, la scurt timp după ce ieșise din sediul primăriei.

E o conductă acolo care iese din pământ câțiva metri. Nu știu cum și de ce i-a cășunat pe ea, da’ eu l-am auzit cum începuse să bolborosească ceva de morții mamei lor… Nu prea am înțeles. Da’ deodată l-am văzut cum se repede la țeavă și începe să-i care pumni. Și dă-i și dă-i…“, povestește Ilarion Votescu, un cetățean consternat din Medgidia.

Un alt martor la incident relatează că primarul Vrabie, văzând că țeava nu cedează, a apelat la arme și a scos din buzunar un tirbușon, ce pare a fi cunoscut printre medgidieni.

Băi nene, deci a scos tirbușonul! Am zis că e gata. S-a terminat. Dacă a ajuns să scoată tirbușonul ăla al lui! Păi voi știți câte dopuri de plută a străpuns tirbușonu’ lu’ dom’ primar? Ce conductă, ce RAJA… Dom’le, când i-a băgat tirbușonu’ a țâșnit apa din ea ca la fântânile alea artizinale“, spune, plin de admirație, Ender Deniz Ekin Kemal al III-lea, distribuitor de semințe de floarea soarelui și locuitor al cartierului Ali-Baba.

După ce a străpuns conducta, martorii spun că Valentin Vrabie a zâmbit satisfăcut și, deși era ud fleașcă, s-a urcat în mașină și a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. În urma lui au rămas câțiva medgidieni de etnie romă, care s-au adunat la conducta spartă ca să se spele și să care căldări cu apă în case.

O legendă urbană spune că tirbușonul lui Vrabie este atât de puternic încât, atunci când are o zi mai proastă, îl folosește pentru a da găuri în asfalt, pe care mai apoi le astupă în mod miraculos în cel mult două zile.

 

Actualitate