Acuzat în repetate rânduri de porniri agresive și aflat în plină campanie împotriva RAJA SA, primarul din Medgidia, Valentin Vrabie a ținut să demonstreze că nu este un papă-lapte. Edilul a fost surprins luându-se la bătaie, parte-n parte, cu o conductă a rețelei de apă, la scurt timp după ce ieșise din sediul primăriei.

E o conductă acolo care iese din pământ câțiva metri. Nu știu cum și de ce i-a cășunat pe ea, da’ eu l-am auzit cum începuse să bolborosească ceva de morții mamei lor… Nu prea am înțeles. Da’ deodată l-am văzut cum se repede la țeavă și începe să-i care pumni. Și dă-i și dă-i…“, povestește Ilarion Votescu, un cetățean consternat din Medgidia.

Un alt martor la incident relatează că primarul Vrabie, văzând că țeava nu cedează, a apelat la arme și a scos din buzunar un tirbușon, ce pare a fi cunoscut printre medgidieni.

Băi nene, deci a scos tirbușonul! Am zis că e gata. S-a terminat. Dacă a ajuns să scoată tirbușonul ăla al lui! Păi voi știți câte dopuri de plută a străpuns tirbușonu’ lu’ dom’ primar? Ce conductă, ce RAJA… Dom’le, când i-a băgat tirbușonu’ a țâșnit apa din ea ca la fântânile alea artizinale“, spune, plin de admirație, Ender Deniz Ekin Kemal al III-lea, distribuitor de semințe de floarea soarelui și locuitor al cartierului Ali-Baba.

După ce a străpuns conducta, martorii spun că Valentin Vrabie a zâmbit satisfăcut și, deși era ud fleașcă, s-a urcat în mașină și a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. În urma lui au rămas câțiva medgidieni de etnie romă, care s-au adunat la conducta spartă ca să se spele și să care căldări cu apă în case.

O legendă urbană spune că tirbușonul lui Vrabie este atât de puternic încât, atunci când are o zi mai proastă, îl folosește pentru a da găuri în asfalt, pe care mai apoi le astupă în mod miraculos în cel mult două zile.

 

(Visited 808 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.