Mai exact, legea nu permite unui operator de apă să practice tarife diferite pentru consumatorii din zona pe care o deservește deoarece ar face discriminare. Adevăratul interes al lui Vrabie, spun consilierii locali PSD și PNL din Medgidia, este unul pur electoral, de refacere a unei imagini serios șifonate de propriile eșecuri.

Primarul Valentin Vrabie a lansat un apel pentru cetățenii Medgidiei, prin care îi cheamă să iasă în stradă pentru a pune pe presiune pe consilierii locali să îi aprobe câteva proiecte.

După cum am anunțat încă de zilele trecute, a venit vremea să dovedim că împreună putem schimba în bine viața de zi cu zi a cetățenilor din municipiul Medgidia. Vă aștept, pentru 10 minute, în număr cât mai mare, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 10.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu”, pentru a convinge consilierii locali să voteze în următoarea ședință de consiliu proiectul de hotărăre care cuprinde următoarele facilități, pentru noi, medgidienii:

– reducerea cu 50% a prețului apei pentru toți consumatorii de pe teritoriul municipiului Medgidia;
– apă gratuită pentru Spitalul Municipal Medgidia, care deservește peste un sfert din locuitorii județului Constanța;
– apă gratuită pentru grădinițele, școlile și liceele de pe teritoriul municipiului Medgidia, unde învață și copii din zonele învecinate;
– apă gratuită pentru toate bisericile și geamiile de pe teritoriul municipiului Medgidia.

În doar 10 minute ne putem face viața mai ușoară atât nouă cât și copiilor noștri!”, spune Valentin Vrabie pe pagina sa de Facebook.

Vlădescu: „Medgidienii vor fi deștepți și nu se vor lăsa angajați într-o minciună”

Reacțiile la campania de imagine a primarului au venit imediat. Viceprimarul localității, Luminița Vlădescu, îl acuză pe Vrabie că „a intrat în criză de imagine și a început o veritabilă campanie electorală”.

„După doi ani în care programul de primar a început la prânz, doi ani în care singurele preocupări au fost legate de angajarea prietenilor săi în funcții bine plătite, doi ani în care milioane de euro au fost aruncate pe concerte și festivaluri, doi ani fără realizări, Valentin Vrabie vrea să reînvie, păcălind oamenii că se luptă cu RAJA Constanța. Cum nici Vrabie nu mai e sigur de sprijinul populației, acesta a regizat un test, invitând lumea să fie alături de el pentru 10 minute. O glumă de zile mari, un șantaj plănuit în etape, prin care actualul primar de Medgidia încearcă să redevină ce a fost. Am toată încrederea că medgidienii vor fi deștepți și nu se vor lăsa angajați într-o minciună, menită doar să-l crească în sondaje pe noul supus al lui Victor Ponta”, a scris Luminița Vlădescu.

PNL Medgidia: „Primarul încearcă să-și legitimeze public propriul eșec ca pe o victorie personală”

La fel de promptă a fost și reacția consilierilor locali PNL din Medgidia, care spun că primarul Valentin Vrabie „minte și manipulează cetățenii”.

„Domnul primar Valentin Vrabie minte cu nerușinare și încearcă să manipuleze cetățenii municipiului Medgidia în propriile scopuri pur electorale.

Mitingul de susținere anunțat de Vrabie nu este decât o scenetă pe care încearcă să o pună în practică, disperat că toate promisiunile sale fanteziste din campanie nu vor putea fi puse niciodată în aplicare. Astfel, printr-o participare numeroasă, primarul încearcă să-și legitimeze public propriul eșec ca pe o victorie personală.

Ați avut timp doi ani să mișcați lucrurile, v-ați cocoțat în conducerea unui partid – ALDE aflat la guvernare, aflat la conducerea Consiliului Județean Constanța – instituție sub controlul căreia se află RAJA, dar NU AȚI FĂCUT NIMIC. Nu ați mișcat un deget, nu ați avut nicio fărâmă de autoritate sau putere. Iar acum cereți 10 minute din timpul cetățenilor acestui oraș ca să arătați în presa pe care o plătiți cu bani grei că aveți încă putere asupra oamenilor, că sunteți fiul mult iubit al orașului? Oare cine vă mai crede?

Domnule Vrabie, din păcate pentru dumneavoastră, oamenii sunt informați și nu trăiesc în ignoranța pe care dvs vă place să o cultivați ca politică locală. Scăpați de aceste reflexe odioase născute din minciună și manipulare și încercați să conduceți acest oraș pentru oameni. Știm că vă atârnă greu de gât promisiunile gogonate din campanie, dar legile acestei țări sunt mai presus decât fițuica electorală a unui primar, să fim sinceri, parvenit!”, este mesajul PNL Medgidia.

 

(Visited 1.023 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.