JCI Constanța este în căutare de persoane ambițioase, implicate și cu dorință de schimbare pozitivă. La nivel mondial, JCI aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi (18 – 40 ani), dornici să aducă schimbări pozitive în societate.

Dacă vreți să cunoașteți actuala echipă a organizației și să aflați mai multe despre JCI, sunteți așteptați la evenimentul „MEET JCI”, joi, 28 martie, de la ora 18.30, la cafeneaua Noi (Bd. Mamaia, nr. 248)

În cadrul acestei întâlniri:

• veți afla mai multe despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI;
• veți primi informații despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare de către JCI Constanța;
• veți afla ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce membership-ul în organizație reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională;
• veți afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Constanța;

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum s-au perfecționat în cadrul echipei, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

PARTICIPAREA ESTE LIBERĂ ÎNSĂ TREBUIE SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI TELEFONIC LA NUMĂRUL: 0753 301 389 sau ONLINE AICIRezervări în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre JCI și JCI Constanta mai puteti afla de pe pagina de Facebook a organizatiei sau de pe site-ul oficial.

 

(Visited 842 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.