Umor

Vreme groaznică la Constanța. Bombariderii, avertizați să-și acopere gleznuțele cu șosețele

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
17 noiembrie, 2023

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severă la Constanța, cu vânt puternic, temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

În acelați timp, meteorologii au emis și un avertisment pentru bombardieri să-și acopere gleznuțele goale cu șosețele sau măcar un fulărel, pentru a nu răci la ovare.

„Vremea se va strica brusc și există pericolul ca un mare număr de bombardieri să fie surprinși prin oraș, la cafea pe Tomis sau la vreo șhaorma la coadă, având gleznuțele goale.

Din cauza frigului, aceștia sunt predispuși să răcească la ovare, să aibă dereglări menstruale și chiar să li se încrețească părul pubian.

De aceea, lansăm un avertisment de vreme severă cu mențiunea ca acești bărbați fatali să tragă șosețelele puțin mai sus pentru a acoperi în întregime gleznuțele”, a declarat moteorologul Iasmina Martaloglu.

Actualitate