Cei prezenți vor lua parte la o călătorie de cunoaștere, având șansa de a rezolva două lucruri majore în viață, cum ar fi descoperirea barierei celei mai mari care îi oprește să aibe relații funcționale sau rezolvarea unei relații nefuncționale printr-o tehnică care, aplicată apoi în orice altă relație, poate produce rezultatele dorite.

Cele mai vizate relații de acest curs sunt: relații cu persoane dificile, relații cu superiori sau șefi, relații cu subalterni, relații cu echipe, parteneri de viață, copii, și chiar relația cu tine însuți.

Dragostea și Critica nu pot exista împreună în același spațiu, în același timp. Ori ai una, ori alta! Dacă vezi acest lucru – prin propria-ți experiență – poți alege pe care o preferi!

Cursul este compus din două sesiuni. Se lucrează activ, cu exemple concrete din viața participanților, rezolvând relații care îi nemulțumesc de mult timp. Fiecare participant va pleca cu multe răspunsuri și rezultate palpabile, iar relațiile care au fost motivul participării la curs vor fi rezolvate.

Ce este de fapt o relație? Când înțelegi și ești conștient de felul de a fi al altei ființe umane se cheamă că ești într-o relație cu ea; relațiile pe care ni le dorim nu sunt o consecință a „necesității”. Printre constrângerile cele mai des întâlnite în relații nearmonioase sunt: teama de a fi înțeles greșit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce dorești pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admirația celorlalți“, spune trainer-ul Connie Larkin.

Cele mai importante șase beneficii pe care le puteți dobândi în urma cursului:

  • Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare în orice tip de relație;
  • Înveți să fii prezent la ce se întâmplă cu adevărat în relațiile tale și cum să creezi raport instant cu orice persoană te întâlnești;
  • Afli ce anume stă la baza carismei, cum poți fi o persoană carismatică;
  • Descoperi cauza adevarată a relațiilor nefuncționale pe care le ai și cum poți să o înlături;
  • Identificarea și eliberarea de convingeri limitative în ceea ce privesc relațiile cu ceilalți; revizuirea și îmbunătățirea relației cu tine însuți;
  • Libertate, satisfacție în toate relațiile care contează pentru tine.

Workshop-ul va avea loc vineri, 26 iulie, de la ora 13.00, la Complex Bulevard, pe bd. Mamaia, nr. 294. Pentru ÎNSCRIERI ȘI BILETE, CLICK AICI.

M-am născut în București, România. M-am trezit la viață în luna iulie 1983, la Tel Aviv, când am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training. Acum îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul; cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii aud și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu“ – Connie Larkin. Mai multe despre Connie puteți afla chiar de pe blogul ei.

 

(Visited 383 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.