În cadrul BUZZCamp, tinerii au șansa să participe la conferințe și workshop-uri care au scopul să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. De altfel, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

La eveniment vor fi prezente companii precum Generali, WNS și Leroy Merlin, tinerii care vor să aplice pentru un job în cadrul BUZZCamp fiind ajutați în mare măsură de sfaturile și „secretele” oferite de reprezentanții companiilor prezente la eveniment.

Totodată, participanții vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top, ce vor prezenta parcursul lor profesional și vor oferi tinerilor tips & tricks din diverse industrii, pentru a-i ajuta la să se orienteze către acel domeniu profesional pe care îl doresc.

Organizatorii invită tinerii să se înscrie la BUZZCamp, întrucât participarea la acest eveniment nu le poate aduce decât beneficii: „Vino și tu în lumea BUZZCamp să devii cetățean de onoare! Aplică pentru rezidență și explorează orașul carierei, în care vei fi vecin cu ambasadori care îți pot influența semnificativ viitorul!”

Participarea la BUZZCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate, motiv pentru care doritorii sunt rugață să se înscrie online, AICI.

 

(Visited 136 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.