Actualitate Educaţie

Workshop-uri și conferințe pentru tineri la BUZZCamp Constanța 2018

BUZZCamp revine la Constanța în ediția cu numărul 19 ce va fi organizată joi, 17 mai, la Universitatea Ovidius. Înscrierea este gratuită, de aceea, organizatorii invită studenți și proaspăt absolvenți din Constanța, dornici să se întâlnească cu angajatorii din oraș, să participe la întâlnirea The City of BUZZCamp.

Scris de 
 pe data 
14 mai, 2018

În cadrul BUZZCamp, tinerii au șansa să participe la conferințe și workshop-uri care au scopul să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. De altfel, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

La eveniment vor fi prezente companii precum Generali, WNS și Leroy Merlin, tinerii care vor să aplice pentru un job în cadrul BUZZCamp fiind ajutați în mare măsură de sfaturile și „secretele” oferite de reprezentanții companiilor prezente la eveniment.

Totodată, participanții vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top, ce vor prezenta parcursul lor profesional și vor oferi tinerilor tips & tricks din diverse industrii, pentru a-i ajuta la să se orienteze către acel domeniu profesional pe care îl doresc.

Organizatorii invită tinerii să se înscrie la BUZZCamp, întrucât participarea la acest eveniment nu le poate aduce decât beneficii: „Vino și tu în lumea BUZZCamp să devii cetățean de onoare! Aplică pentru rezidență și explorează orașul carierei, în care vei fi vecin cu ambasadori care îți pot influența semnificativ viitorul!”

Participarea la BUZZCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate, motiv pentru care doritorii sunt rugață să se înscrie online, AICI.

 

Actualitate