Actualitate Umor

Zi mare pentru Constanța! Începe Campionatul Mondial de Sărituri în Groapă „Trocadero-ICIL 2023”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 august, 2023

Toată suflarea sportivă de pe mapanond este, începând de astăzi, cu ochii pe Constanța, oraș care găzduiește Campionatul Mondial de Sărituri în Groapă „Trocadero – ICIL 2023”.

Primarul Vergil Chițac va da startul competiției prin video-conferință, acesta aflându-se în concediu în vila sa din Eforie.

Sportivi, turiști și cetățeni din toate colțurile lumii au sosit la Constanța și sunt pregătiți pentru începerea competiției, care va debuta cu proba „Căzătura-n șanț”, ce va avea loc în inersecția de la Casa de Cultură. Practic, competitorii vor trebui să meargă timp de 20 de minute pe trotuarele și străzile din zonă, iar cei care vor avea cele mai multe căzături sau luxații se vor califica în etapa următoare. De asemenea, cei care își vor rupe din prima piciorul în vreo groapă sau șanț se vor califica direct în marea finală de la Trocadero.

Următoarea etapă va avea loc în intersecția de la ICIL, acolo unde, contracronometru, competitorii vor trebui să scoată din gropi sau șanțuri cât mai mulți constănțeni căzuți în ultimele 24 de ore. „Este o probă de anduranță deoarece sunt mulți constănțeni care cad în aceste gropi și sportivii trebuie să sară imediat după ei și să îi recupereze. Însă are farmecul ei, chiar este distractivă când îi auzi pe oameni cum îl înjură pe primar”, a declarat președintele Federației Internaționale de Sărituri în Gropi, dl. John Hăul.

Finala se va desfășura la Trocadero, unde într-o intersecție plină de mașini, sportivii vor trebui să traverseze fără să se împiedice sau să cadă în vreo groapă. „Doar cei mai buni reușesc să câștige”, a declarat primarul Chițac.

Actualitate