Județul Constanța traversează o perioadă nu tocmai plăcută pentru fermieri și producători din cauza pestei porcine, de aceea m-am consultat cu colegii mei în ceea ce privește restrângerea «Sărbătorii Recoltei și a Vinului Dobrogean», ediția 2018, la patru zile. Facem cu această ocazie și o economie foarte mare în ceea ce privește cheltuiala cu evenimentu”, a precizat președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Horia Țuțuianu.

Astfel, banii destinați inițiat celebrării Sărbătorii Recletei care nu vor mai fi cheltuiți pentru organizarea acestui eveniment, vor fi redirecționați către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, într-o viitoare ședință a Consiliului Județean.

Este vorba de suma de 600.000 de lei pentru care vom face o rectificare în luna septembrie. Voi lăsa la latitudinea managerului general al Spitalului Județean modul în care vor fi cheltuiți banii, fie că va fi vorba de dotarea spitalului sau de reabilitarea unei secții”, a subliniat Țuțuianu.

 

(Visited 180 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.