Actualitate

A fost lansat OpresteFrauda.ro unde puteți semnala abuzurile din campanie sau în ziua alegerilor

OpresteFrauda.ro este un portal pe care românii pot semnala abuzuri și fraude din campania electorală și din ziua votului la alegerile europarlamentare și referendum.

Scris de 
 pe data 
23 mai, 2019

Până în prezent, pe oprestefrauda.ro au fost postate sute de sesizări din partea oamenilor în care sunt semnalate abuzuri sau derapaje ale politicienilor în campania electorală.

O înregistrare editată în care ministrul Economiei, Niculae Bădălău, spune că nu ar vota la referendum, și o sesizare de la un cetățean care susține că că unor alegători din Prahova li s-ar fi spus că urnele mobile vor fi însoțite de pază înarmată cu arme letale.

Alte persoane au semnalat că angajatorii le-au reținut cărțile de identitate pentru a le bloca accesul la urne.

De asemenea, mai mulți primari din localități și sate din țară sunt acuzați că îi condiționează pe unii dintre funcționari cu tăieri de salarii sau concedieri dacă nu vor vota cu PSD.

 

Așadar, dacă ați fost amenințați sau aveți informații privitoare la tentativa de fraudare a alegerilor sau boicot a referendumului încălcând legea, puteți semnala aceste fapte AICI. Informațiile pot fi transmise inclusiv în mod anonim.

 

Actualitate