Actualitate Constanța

A tras apa! Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA SA

Editare foto: Constanta de Azi

Felix Stroe, președinte al Organizației Județene a PSD Constanța, a demisionat din funcţia de director al Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, după 17 ani în care a condus instituţia.

Scris de 
 pe data 
1 octombrie, 2020

După câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Constanţa în urma alegerilor locale din acest an, liberalul Mihai Lupu i-a cerut public demisia lui Felix Stroe de la conducerea RAJA. Lupu declara că, după preluarea funcţiei, va face o evaluare a instituţiilor subordonate: RAJA, drumuri, pentru „a elimina orice obstacol ce ar putea să stea ca piedică în calea realizării proiectelor“.

În replică, luni, 28 septembrie, Felix Stroe răspundea că nu are de gând să demisioneze, motivând că şi-a îndeplinit toate obiectivele de până acum şi că solicitarea lui Lupu este una politică. „CA prezintă raportul anual cu situațiile în fata Adunării Generale ale Asociațiilor și în fața asociațiilor de dezvoltare intercomunitare, care constată dacă aceste obiective sunt îndeplinite. Pe ce bază să-mi dau demisia? Politică?“, declara Stroe, citat de replicaonline.ro

Joi, 1 octombrie, surse din cadrul RAJA Constanţa au confirmat că, în cele din urmă, Felix Stroe a demisionat din fucţia pe care o deţinea de 17 ani. În cererea de demisie înaintată consiliului de administraţie, Stroe a invocat probleme de sănătate.

Acum un an și jumătate am făcut șase operații grele și cred că merit un pic de odihnă. Așa am luat această decizie. În locul meu va rămâne directorul adjunct, Aurel Presură, până vor hotărâ acționarii“, a precizat Felix Stroe, potrivit focuspress.ro

Actualitate