Politică

Actrița Oana Pellea cere explicații de la PSD și ALDE: „De ce ați adus toți penalii și infractorii în funcții publice?”

Parada penalilor din fruntea țării, condusă cu o deosebită măiestrie de însuși cel mai înalt demnitar român condamnat la închisoare, nu mai este de mult timp doar o chestiune de bucătărie internă a vieții politice, ci a devenit o tumoare pe obrazul țării, care, pe lângă faptul că este al naibii de urâtă, doare.

Scris de 
 pe data 
17 februarie, 2018

Și de aceea, tot mai mulți români încep să strige, aleg să nu mai tacă. Actrița Oana Pellea a ieșit zilele trecute în spațiul public cu o solicitare către Coaliția de guvernare PSD-ALDE, căreia îi cere să argumenteze public de ce a umplut guvernul și toate instituțiile publice importante ale țării cu penali, infractori și condamnați.

Nu mai este demult vorba despre partide, servicii, etc … e vorba despre a salva sau nu Romania. A o salva de coruptie, de saracie, de minciuna, de dictatura, de izolare de Europa civilizata, de marlanie, de lipsa de bun simt si de cultura, de lipsa de demnitate, lipsa de educatie, de sistem de sanatate, de umilirea cetatenilor romani. In jur aud..”nu ma mai uit la televizor…ma protejez ” Inteleg. Sau ..”am alte prioritati decat situatia din Romania”. Sunt de acord. Sau „tot nu pot schimba nimic. Sunt prea mic”. Chiar daca e adevarat…neimplicare nu e o solutie.. Doar ca…asa prin izolare, ferire, neimplicare, tacere, neprezentare la vot ….viitorul Romaniei va fi cum va fi … din pacate. Mi as dori sa avem o declaratie publica din partea Coalitiei de la guvernare in care sa ni se argumenteze temeinic de ce au aprobat participarea penalilor, sau a celor ce sunt sub urmaire penala, in functii publice, in functii de conducere, in Guvern sau Senat. O declaratie publica . Atat. Cer prea mult? Nu cred”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

 

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate