O investigație jurnalistică publicată de Libertatea, scoate la suprafață mărturiile cutremurătoare ale unor foste eleve ale școlii „Total Dance Center“ din Constanța.

Fetele îl acuză pe fondatorul școlii, coregraful Gigi Marian Osoloș (60 de ani) de comportament violență și abuzuri sexuale. Poveștile fetelor au ajuns la părinți, care au depus plângeri la Poliție, motiv pentru care procurorii DIICOT au deschis o anchetă.

În septembrie 2017, procurorii DIICOT au făcut percheziții în casele lui Osoloș, dar și la sala de dans. În septembrie 2019, DIICOT l-a trimis în judecată pe Osoloș pentru trafic de persoane, deținere de armă neletală și uz de armă neletală, dar și pornografie infantilă.

Multe dintre eleve nu au fost salvate la timp și au rămas traumatizate fizic și psihic. O parte dintre ele sunt încă dansatoare în trupa de performanță ”Total Dance Center”, iar clubul caută și acceptă permanent cursanți noi.

După ce Osoloș a fost trimis în judecată, mai multe foste eleve au decis să rupă tăcerea.

Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat”, povestește Iris*, fostă elevă a școlii.

Te bătea până te omora, dar după aceea se calma, te lua la o discuție în care îți explica că tu ești de vină, că dacă nu mă aduceai în starea asta, eu nu eram obligat să fac asta“, continuă Iris.

Gigi Marian Osoloș, fondatorul Total Dance Center Constanța

O altă fată a povestit un episod în care a fost victima unui abuz, în care Gigi Marian Osoloș a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

Totul s-a întâmplat într-o cameră întunecată, cu cartoane la geam și o ușă care se încuie doar pe interior. Alina* avea 17. Bărbatul a pipăit-o și a dezbrăcat-o. “Eu nu voiam și eram speriată. Îmi era frică”, își amintește Alina* câțiva ani mai târziu. Îi era frică pentru că știa ce o să se întâmple dacă îl va refuza.

El era foarte nervos pentru că nu reușeam să mă relaxez, îmi spunea să nu mai fiu crispată. Se enerva, nu-mi spunea pe un ton drăguț. M-a lovit în abdomen cu palma destul de tare. M-a usturat și am rămas înghețată, nu mai puteam să mă uit la el. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”, rememorează Alina*.

Ancheta și mărturiile fetelor le puteți citi pe Libertatea.ro

 

(Visited 10.956 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.