Fie că te simți rău, ai dureri sau ai suferit un accident casnic, trebuie să știi că la Heka Hospital vei găsi ajutor medical de specialitate de urgență. Prin Compartimentul de Primiri Urgențe, deschis non stop, medici de urgență și medici specialiști sunt pregătiți să trateze cele mai complexe și grave cazuri, în cadrul spitalului existând inclusiv o Secție de Terapie Intesivă. Creat în scopul acordării îngrijirilor imediate, Compartimentul de Primiri Urgenţe este dotat cu aparatură peformantă pentru a asigura servicii medicalecomplexe în situaţiile de urgenţe medico-chirurgicale.

De asemenea,  la dispoziția și în ajutorul pacienților stau  Compartimentul de Radiologie si Imagistică medicală (CT, Rx, ecografie), Departamentul de Gastroenterologie, Ambulatoriu specialitate şi Blocul operator dotat la standarde internationale.

Serviciu de Ambulanță, 24/7

Mai mult de-atât, Heka Hospital dispune 24/7 și de propriul serviciu de transport medical asistat (Serviciu de Ambulanță), autospecialele fiind echipate cu aparatură medicală de specialitate. De asemenea, în funcție de complexitatea cazului, ambulanța este trimisă la solicitare și cu un medic specialist de urgență.

În această perioadă, cele mai frecvente simptome pentru care se prezintă pacienții în Urgența Spitalului Heka sunt: durerile abdominale (însoțite de vărsături), cefalee, febră. Totodata, accidentele casnice minore (plăgi/ traumatisme, mici arsuri) reprezintă un alt motiv pentru care constănţenii solicită îngrijiri medicale.

*Program non-stop – Tel: 0733.33HEKA;  0733.334.352

*Serviciile medicale de urgență sunt contracost

Două săli de operație și secție ATI

Heka Hospital este cea mai modernă unitate medicală privată din județul Constanța. Spitalul este împărțit pe 6 nivele și va acorda asistenţă medicală, în regim de Ambulator  /  Spitalizare de zi / Spitalizare continuă, pentru următoarele specialităţi medicale şi chirurgicale: Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Chirurgie  plastică şi microchirurgie reconstructivă, Dermatovenerologie, Diabet Zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Medicină Internă, Medicina muncii, Medicină sportivă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie – chirurgie spinală, Oftalmologie, O.R.L., Ortopedie și Traumatologie, Reumatologie,  Urologie.

De asemenea, Blocul operator al spitalului este prevăzut cu două săli de operaţie şi secţie ATI, dotată cu cea mai modernă tehnologie din domeniu.

(Visited 12.342 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.