Potrivit ANSVSA, este vorba despre un sortiment de brânză franțuzească despre care retailerul afirmă că a fost anunțat, printr-o înștiințare de la furnizorul produsului, că ar fi suspect de E.coli.

Astăzi (joi, n.r.), Punctul Naţional de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri iniţiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g.

Retragerea produsului a fost iniţiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenţa unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului„, precizează autoritatea sanitară veterinară, citată de Agerpres.

ANSVSA colaborează cu Mega Image România în acţiunea de retragere a loturilor respectivelor produse, urmărind modul de retragere de la comercializare precum şi alte acţiuni pe care compania le întreprinde, cum ar fi informarea consumatorilor.

Magazinele în care a fost distribuit produsul, din lotul a cărui serie de identificare începe cu 8CR, sunt Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa și Mega Image Tomis Constanta.

În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea produsului suspect, împreună cu o serie de informații și recomandări pentru consumatori.

Potrivit retailului, consumatorii care au achiziţionat acest produs trebuie ca, în măsura în care este posibil, să-l returneze însoţit de un bon fiscal în magazinul din care a fost achiziţionat.

 

(Visited 1.133 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.