Actualitate Timp Liber

„Am plecat cu toxiinfecție alimentară“. Experiența unui turist român la un hotel ‘all inclusive’ din Bulgaria

Un turist român din București a povestit pe Facebook experiența pe care a avut-o în concediul petrecut la hotelul Chaika Beach din stațiunea bulgărească Sunny Beach. „Am plecat dupa patru nopți cu toxiinfecție alimentară. Mâncarea servită era din resturi de la supliment.“

Scris de 
 pe data 
11 august, 2022

Într-o postare de pe un grup de Facebook în care zeci de mii de români relatează despre experiențele avute în destinațiile turistice alese pentru concedii, un turist din București a descris concediul său și a prezentat o serie de fotografii de la un hotel din stațiunea Sunny Beach din Bulgaria.

Bărbatul spune că s-a ales cu o toxiinfecție alimentară și că mâncarea oferită la pachetul ‘all inclusive’ era alcătuită din resturi rămase de la alte mese de pe parcursul zilei.

Am fost la Hotel Chaika Beach în Sunny Beach. Am avut bilete all inclusive pentru 6 nopți. Am plecat după 4 nopți cu toxiinfecție alimentară. Mâncarea servită era din resturi de la supliment, iar la supliment ce rămânea de la cină sau mic dejun.

În cameră pânzele de păianjeni erau peste tot, nu se făcuse curățenie și mobilierul rupt. În incinta hotelului era mizerie peste tot. Am fost trimis să parchez mașina într-o altă parcare, tot a lor, dar platită, deși în parcarea de la hotel erau locuri libere. Perioada a fost 25-31.07.2022“, a scris Radu Silviu pe grupul de Facebook.

Actualitate