Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Andreea Esca, „linșată” pe Facebook de corona-sceptici. „Ai citit știri făcute la ordin. Câți bani ți-ai luat?”
Actualitate

Andreea Esca, „linșată” pe Facebook de corona-sceptici. „Ai citit știri făcute la ordin. Câți bani ți-ai luat?”

Interviul cu Andreea Esca difuzat luni seară de PROTV a avut un impact semnificativ asupra opiniei publice. Prezentatoarea știrilor de la PRO TV a povestit că atâta ea, cât și soțul și fiul, au fost infectați cu coronavirus, trecând prin momente cumplite.

Scris de 
 pe data 
21 iulie, 2020

Potrivit acesteia, soțul ei, în vârstă de 50 de ani, a fost la un pas de moarte, medicii fiind nevoiți să îl intubeze și să-i facă transfuzii cu plasmă pentru a-i salva viața.

Gazetarul și analistul politic Cristian  Tudor Popescu spunea după difuzarea acestui material că Andreea Esca a salvat vieți prin ceea ce a spus și cum a spus.

Dacă la prima vedere impactul pare să fi fost unul pozitiv pentru societatea românească aflată într-o evidentă criză de repere și încredere,  în mediul on-line interviul Andreei Esca a fost o bombă cu ceas. Mii de comentarii și reacții negative pe paginile de facebook care au difuzat interviul sau articolele pe această temă. Esca a fost „linșată” de așa-zișii corona-sceptici, care au acuzat-o că a fost plătită pentru a realiza interviul și că în realitate nu a suferit de nicio afecțiune.

Crina Ionescu complet imoral sa minti cand știi ca detii puterea de a influența mare parte din oameni 🙂 trist

Rata Anny Cum se întâmplă ca doar dumneie a lut virusul când au fost atâtea la acea petrece eu nu înțeleg

Ioana Rubia IMI PARE RAU TE RESPECT IMI PLACE DE TINE CA STIRSTA DAR CRED CA NU SPUI ADEVARUL ADEVARAT SIGUR ESTI PUSA SA SPUI CE ITI DICTEAZA CEI DE SUS IAR SALARIU MARIT CU PARERE DE RAU ASTA ESTE PARERA MEA

Adrian Cuprian Nechiforov Păi dacă a avut covid si nu a murit ,însemnă că nu se moare pe capete ,dacă a avut si sa vindecat,cu ce sa vindecat ? Să stim si noi 😉 însemnă că nu e nevoie de nici un vaccin,simplu 2 pe 3 ,de ce promovati atâta panică ?

Mari Alexe Cine stie pe unde ai fost tu poate pe la Maldive, si ai inventat va ai avut covid, de unde stim noi ca nu ai fost plecata in vacanta

Talia Pavel Eu am ajuns să cred doar 0,010% din tot ce se zice în televiziune, radio, ziare ecc…
Cât despre Andrea Esca o admiram…. dar acum sincer nu dau 2 bani

Cordos Luciana Fiica nu locuiește cu ei si nu avuseseră prea mult contact, dar cu toate astea și-a făcut si ea testul (dar oare la petrecerea de la mare nu a fost si ea?) Cam cusută cu ață albă povestea??

Minu Minul Cred ca doamna se pregateste sa intre in politica, ori si-a rotunjit contu!

Ardelean Otilia Crina A dar nu am auzit sa se închidă Pro tv cum se inchid fabricile,interesant ?

Mihai Lingureanu Viitoarea primar al capitalei? Stiristele ajung primar?

John Smith Fa, dar barbatatu nu facea afaceri cu masti? La 8 lei masca?

Nicolae Catrinel Asa arata un om bolnav de coronavirus pe bune machiata rujata spritata pe bune pai daca e asa usor vreau si eu coronavirus jur. Si voi faceti reportaje in spitale cu oameni adevarati bolnavi. O statistica din germania zice asa. Tinetet batrani copii care voi i dati morti de covid au boli interne grave poate cu greu depistate. Care ori cum mor anu asta covidu doar le grabeste sfarsitu nimic mai mult. Si ce mai e culmea e culmea ca in parlament nu exista urma de covid. Pana si borris jhonshon a avut covid de a stat 2 saptamini in spital nu acasa rujat machiat suferind saracu. Pe bune nu mai faceti atata tam tam pe baza covidului curului . Nu contest ca nu exista da voi faceti din tantar armasar si nui ok. Anu trecut cati oameni a murit acum 2 ani la fel. Si nu sa mai facut atata zarva.

Cristian Pican Ai citit știri făcute la ordin, ca un robot, acum vrei sa faci oamenii sa te creadă, dar știi ceva, te înțeleg ! In vremuri grele e nevoie de bani, de job, ai o familie, de ce nu, poate ca si eu as face la fel! “Poate” , dar pe mine nu cheamă Andreea Esca! Multă sănătate !!!

Oana Blidariu Un om care o avut Covid zâmbește !! Sunt care au rămas fără respirație vorbești de traume ..Nu vi cu zâmbetul pe buze și minți populația ,mai bine ai zice câți bani ți-a data să zâmbești frumos oamenilor și să minți despre Covid….iadul să vă mânce pe toți umpleți buzunarele și alți nu au banii de o pâine cu covidu vostru ?

Florin Narod O intreaba de cinci ori cum a evoluat boala la ea si ea tot altceva vorbea o dadea din colt in colt cu barbatuso da de ea nimic numai ca nu avea gust in gura si facea gargara

Ionut Manoila Mincinoasoooo cati bani ai luat de la pnl sa zici asta ? Stii bine ca virusul asta este doar pe hartie

Stefan Florin Păcat de tricou că dacă ai avea dragoste față de Dumnezeu și de oamenii.din tara.ta.nu ne-ai vinde cum te-ai vândut tu.ca Iuda pe Isus.oare câți colegi prieteni,rude.teor..,.in…ce rol poți juca.. trăiești toată viața cu Dumnezeul .iar deodată..treci..la Satana.. păcat….că familia ta știe adevărul..vedetele se vindecă.. oamenii de rând nu…o regizare.. nasoală..

Butufei Iulia Un interviu deplorabil o mizerie un act actoricesc de nota 10 nici nu mă așteptam la altceva! De ce pro TV tu mare post nu faci un interviu cu o persoana non name? Nu cu așa o,, diva”pe care o asculta toți pensionarii săracii? Cântați la altă masă bogaților!!!!!! Dezgust mare!

Nicolae Plugaru Andreea Esca ruptă de bolnavă, pe mine nu m-a convins, minte vremelnic, râde când povestește și îi joacă ochii în cap ca unui sticlete! Mincinoasă cu lacrimi de crocodil, întrebați orice psiholog!

Mihaela Narcisa Domn Esca , nu ți-ai făcut bine poezia , te-ai contrazis singura , ai spus ca atunci când te-ai internat in același spital cu soțul , te-ai dus și l-ai văzut intubat și îți spune a (ca nu mai poate ,a văzut iadul )poi când ai fost întrebata de reporter dacă l-ai văzut in spital ai spus ca nu ai putut să-l vezi pt ca erați la etaje diferite și ca lai vizitat prima sa te externezi , lucru care e imposibil atâta vreme cât era intubat , iar când ai fost întrebata cum a fost in spital ai dezvoltat subiectul soțului , chiar ne credeți prosti ???? Sa văzut clar ca nu ți-ai făcut temele bine stimata doamna

Simonett Simonett Cu cât te-a platit? Numai ai bani? Și când BUNULUI DUMNEZEU te v-a lovi. Nu îți este frică ? Poate azi ești mâine nu ești. Ce spune BUNUL DUMNEZEU? De ce ai mințit un popor întreg?

Dragoș Dragoș In loc de dragoste ,trebuia să scrie „vândută”!baga la înaintare toate „vedetele”plăcute oamenilor să aibă credibilitate,și din păcate cu multi reușesc ,că nu gândesc cu mintea lor ,ci cred orice!desi și ei știu că trăiesc într-o lume rea și plină de interese și deodată acum au încredere și cred orice minciună spuse de niste oameni vânduți și plini de interese ,pentru „binele”lor fac orice compromis ,vand și „gogoși”cum este și aceasta „vedetă”vândută !

Actualitate