Actualitate

Andreea Esca, tăcere suspectă după zvonurile că s-a infectat cu COVID19. PRO TV „interzice” presei să scrie despre subiect

Spațiul on-line este domincat astăzi de o serie de informații potrivit cărora vedeta PRO TV Andreea Esca s-a infectat cu noul coronvirus.

Scris de 
 pe data 
13 iulie, 2020

Speculațiile apar și în contextul în care postul TV a anunțat că mai mulți angajați au contractat boala, dar și pe fondul lipsei totale de reacție a Andreei Esca față de acest subiect.

PRO TV a trimis joi o notificare redacțiilor prin care interzicea presei să relateze orice informație despre vreun caz de îmbolnăvire de COVID-19 din interiorul televiziunii sau să asocieze numele acesteia cu așa ceva. Nimeni nu scrisese până atunci însă despre așa ceva. A doua zi însă, chiar PRO TV trimite un comunicat de presă prin care anunță că mai mulți angajați ai televiziunii s-au infectat cu COVID-19, fără să le precizeze numele, informează Libertatea.

De altfel, jurnalista lipseşte încă de săptămâna trecută de la Ştirile Pro TV, jurnalul de la ora 19.00 fiind prezentat de Oana Andoni.

Potrivit adevarul.ro, cu două săptămâni înainte ca Pro TV să trimită această notificare, televiziunea difuza imagini cu Andreea Esca, în timp ce era prezentă la o petrecere unde erau încălcate regulile sanitare, scrie Libertatea.

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii Pro TV nu au comentat zvonurile şi au menţionat că vor transmite noi informaţii, când ele vor apărea, prin intermediul comunicatelor de presă.

În materialul difuzat pe 30 iunie, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, despre petrecerea de la lansarea resortului Novum by the Sea, apar mai multe vedete TV şi influenceri.

Actualitate