Potrivit meteorologilor, temporar vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a ţării şi la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări.

La Constanţa, luni, 19 martie, abia dacă se vor înregistra maxime de 3 sau 4 grade Celsius pe timpul zilei, cu nori și ploi slabe. Va fi lapoviţă şi ninsoare seara şi noaptea. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului.

Potrivit centrului Infotrafic, începând din această dimineaţă, de la ora 5.00, circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost reluată în condiţii normale (carosabil la negru).

De marți, 20 martie, va trebui să reveniți la hainele gorase. Vor fi precipitaţii pe arii extinse ziua, când se vor înregistra şi cantităţi de apă mai importante, şi pe spaţii mici noaptea. În Dobrogea vântul va avea intensificări şi local ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în regiunile sudice.

Va continua să ningă și în cursul nopții de miercuri, iar viscolul își va face simțită prezența în anumite zone din Dobrogea. Meteorologii mai informează că joi, 21 martie, vor fi între 0 şi 2 grade, dar va fi mai mult lapoviţă. Vremea se va însenina în cursul zilei de vineri, cu temperaturi ce vor continua să crească ușor inclusiv sâmbătă și duminică.

 

(Visited 362 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.