Administraţie

Anunț important pentru locuitorii din Nicolae Bălcescu! Cum puteți plăti taxe și amenzi on-line

Scris de 
 pe data 
27 octombrie, 2023

Primăria comunei Nicolae Bălcescu reamintește contribuabililor că își pot plăti taxele, impozitele și chiar amenzile on-line, chiar dacă nu sunt atentitifcați pe platforma PLATFORMA GHISEUL.RO

Potrivit Primăriei, pe platformă pot fi făcute plăti fără autentificare de taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut. Pentru această variantă de plată nu sunt disponibile consultarea în timp real a obligațiilor de plată și istoricul tranzacțiilor, astfel putând fi plătite doar taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Dacă aveţi la cunostinţă valoarea totală a impozitelor și taxelor datorate veţi putea efectua plata totală, fără însă să vizualizaţi detaliile și să beneficiaţi de alte facilități.

În cazul în care figurați cu amenzi în debit, plata pe care o efectuați pentru un anumit tip de impozit/taxă (cu sau fară autentificare) va stinge cu prioritate sumele provenite din amenzi (art.165 alin 2. Codul de procedură fiscal.)

Plata fără autentificare se poate face pe acest link https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/taxe , selectând instituția aferentă și tipul de plată dorit:

PLĂȚI AMENZI PE GHISEUL.RO

Pentru a efectua plăți online pentru amenzi pe platformă, nu este necesar să vă creați un cont. Pentru plăți amenzi accesați https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi si să urmați pașii indicați.

DE ASEMENEA, PE GHISEUL.RO POT FI FĂCUTE ȘI URMĂTOARELE TIPURI DE PLĂȚI.

➡️PLĂTEȘTE CONTRAVALOARE PAȘAPORT

➡️PERMISE AUTO/ CERTIFICATE DE ÎNMATRICULARE/ AUTORIZAȚIE PROVIZORIE

➡️PLĂTEȘTE CONTRAVALOARE PLĂCUȚE DE ÎNMATRICULARE

Pe platforma ghiseul.ro pot fi plătite Impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.

Deasemenea pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.

Actualitate