Constanța este în topul clasamentului orașelor din România cu cel mai mare preț al apei. Prețul este de 4,91 lei pentru metrul cub de apă, pentru că așa vrea RAJA Constanța și nimeni nu înțelege de ce și nici nu-și mai bate capul.

Copleșiți de prețurile mari, șefii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au găsit o soluție pentru a mai reduce din costuri. Astfel, la intervențiile pentru stingerea incendiilor, pompierii constănțeni folosesc bidoane cu apă Borsec sau Biborțeni.

Oamenii ne-au făcut un discount generos, pentru că achiziționăm cantități mari și le convine și lor, ne convine și nouă… Ieșim mult mai ieftin. Toată lumea e fericită“, ne-a declarat locotenentul Horațiu Uatărdrop.

Pentru stingerea incendiilor, pompierii se bazează pe clasicul „pompier“ – sticla cu capac găurit pe care orice român o folosește la grătar pentru a mai stropi jarul încins.

Este un instrument ce și-a dovedit eficiența de-a lungul anilor, nu văd de ce noi nu îl putem folosi la fel de eficient, mai ales că suntem antrenați pentru așa ceva“, explică și pompierul Dumitru Hausăvfaiăr.

Felix Stroe, directorul RAJA SA Constanța și președintele filialei județene a PSD, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Surse din partid ne-au informat că Stroe se află la București, chemat fiind de șeful său, Liviu Dragnea, pentru a-i oferi o sesiune intensivă de masaj la tălpi și gâdilat după ureche.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.129 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.