Viața familiei Florescu s-a schimbat radical în luna octombrie 2019, când Ana (51 de ani) a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

Mai mult, femeia a suferit și un accident vascular cerebral pe partea stângă și se deplasează doar cu ajutor. În prezent, Ana este internată sub izolare în Spitalul Județean Constanța.

Gemenele Andreea și Teodora, fetele Anei, privesc neputincioase cum mama lor duce o luptă grea pentru a învinge boala și fac un apel disperat către oricine poate dona sânge, pentru ca cea care le-a dat viață să rămână alături de ele.

În urma tratamentului pentru cancer cu citoststice, injectabile, imunoterapie și chimioterapie, hemoglobina Anei a scăzut la valoarea de 7,6, minimul fiind de 11.

Din păcate, în perioada de pandemie, cantitatea de sânge din Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța s-a diminuat semnificativ, iar numărul pacienților care au nevoie pentru a supraviețui este tot mai mare.

„Este o situație extrem de grea, pe care nu ne-am imaginat-o vreodată. Nu dorim nimănui să fie nevoit să treacă prin astfel de clipe. Vrem doar ca mama noastră să se facă bine, să fie în continuare alături de noi și avem nevoie de ajutor!“, au transmis cele două fete.

Ana are grupa 0 cu rh pozitiv, deci poate fi donată orice grupă de sânge. 

Cei care vor să ajute și să doneze, pot veni zilnic la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, chiar și în zilele de sâmbătă, în intervalul 9.00 – 13.00.

Trebuie să menționați că vreți să donați pentru pacienta Florescu Ana.

 

(Visited 2.226 times, 4 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.