Eveniment

Apel disperat! Un bărbat din Mangalia a plecat până la farmacie și nu s-a mai întors acasă. Poliția nu îl caută fiindcă nu au trecut 24 de ore

Apel disperat al unei familii din orașul Mangalia. Ion Meantu a plecat ieri dimineață, în jurul orei 10, de acasă spre o farmacie pentru a-și cumpăra medicamente fiindcă se simțea rău. De atunci, bărbatul nu a mai fost văzut. Contactată, poliția a răspuns că trebuie să treacă 24 de ore de la dispariție pentru a demara căutările.

Scris de 
 pe data 
26 septembrie, 2019

Iată mesajul integral postat de familia bărbatului:

Buna ziua !
L-a vazut cineva pe domnul din imaginea de mai jos? Este tatal meu, va rog ajutati-ma sa-l gasesc!

Numele lui este Meantu Ion, astazi in jurul orei 10:00 a spus ca pleaca pana la farmacie sa-si cumpere medicamente, pentru ca se simtea rau. Nu mancase, era asteptat acasa cu masa calda, insa nu s-a mai intors si nu mai raspunde la telefon. Au trecut deja 12 ore, daca are cineva vreo informatie va rog mult sa sunati la 0751326645.
Masina sa are numarul de inmatriculare CT30BMW. Si este un BMW E30 316i break.

Va multumesc!!

*POLITIE: Politia este deja sesizata, insa dureaza 24h pana este considerat disparut. Inca mai are baterie la telefon…. din acest motiv consider ca era necesar sa se actioneze mai repede pentru ca il puteau localiza. Pe cale oficiala dupa 24h incep cautarile, insa baietii de la locala si rutiera sunt instiinati de azi de pe zi si au incercat sa gaseasca masina.

*MASINA: Nu am nicio poza in telefon cu masina lui, poza de mai jos este preluata pentru a exemplifica modelul masinii.

*SPITAL: S-a cautat in fisele de internare ale spitalelor din Mangalia si Constanta. (nu are inregistrata nici o internare, vreodata !!! Data nasterii : 27.03.1966, Vasta: 53 ani. Fara probleme cunoscute de sanatate deci)

Actualitate