Umor

Arafat: Sirenele de alarmă de la Constanța au sunat ca să-i trezească pe constănțeni la realitate

Vergil Chitac
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
1 martie, 2023

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a anunţat că exerciţiul de alarmare prin declanşarea sirenelor de alarmă pentru obişnuirea populaţiei nu are acelaşi scop şi pentru municipiul Constanţa.

„La Constanța este una situația mai specială, măi“, a explicat Arafat. „Orașul orișicum arată ca după una bombardament sinistru. Este clară că primarul Vergila Chițac și PNL, acum că s-au aliat pe toată fața cu PSD, le-au dat proverbiala ***e tuturor celor care i-au votat”.

„Când ai una oraş administrat de un pensionar de lux incompetent, plus adunătura lui de deșirați moral și parveniți infatuați la care mai pui și gașca ălora care, ani la rând, au prăduită și făcută legea, iar tu stai cu mâinile-n șold și doar te plângi pe Fb că ți-au rupt mașina-n gropi și-n șanț, atuncea poate că ai nevoia de una sirenă care să urle și să te trezească la realitate. Măcar miercurea!“, a mai precizat secretarul de stat.

Actualitate