Călugărul Calinici, pe numele său Ciprian Savin, este călugăr în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, având calitatea de arhidiacon, dar și profesor de muzică de la Şcoala 39 din Constanţa. Acesta este acuzat că a furat imagini cu elevi în timp ce aceştia se dezbrăcau în sala de clasă pregătindu-se pentru ora de educaţie fizică, relatează adevărul.ro.

Conducerea școlii reclamă faptul că profesorul a furat aceste imagini cu elevii din serverul instituţiei unde sunt stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. A pătruns acolo folosindu-se de o minciună, spune conducerea şcolii care a făcut şi o sesizare la poliţie. După ce a filmat cu telefonul mobil acele imagini, călugărul le-a postat pe contul său de Facebook, cel mai probabil din greşeală. Între timp el şi-a şters contul de Facebook.

Călugărul Calinici slujeşte la Catedrala Arhiepiscopiei Tomisului și locuieşte în Palatul Arhiepiscopal, lăudându-se la colegii din cancelaria Școlii 39 că are un rang foarte înalt pe lângă Arhiepiscopul Tomisului. Se pare însă că aventura acestuia nu a fost pe placul Arhiepiscopiei, care l-a alungat. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a declarat pentru Știrile Pro TV că începând de astăzi, călugărul Calinici nu mai slujește la Catedrala Arhiepiscopiei Tomisului și nici nu mai locuieşte în Palatul Arhiepiscopal. „Nu ne explicăm acest moment de rătăcire”, a mai adăugat părintele Tănăsescu.

 

 

(Visited 1.138 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.