Umor

Armata din Liechtenstein își trimite soldatul în Ucraina. „Mă-sa îi dă voie, deci merge la război!“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 martie, 2022

Statul Liechtenstein vine cu o reacție dură la adresa lui Vladimir Putin și anunță că își trimite toată armata la luptă pentru apărarea Ucrainei. Armata din Liechtenstein e alcătuită dintr-un general și un vecin de-ai săi de la două case mai jos, care e soldat.

„Am purtat lungi negocieri cu mama soldatului și, în cele din urmă, a fost de acord să îl lase să meargă în Ucraina pentru a putea lupta împotriva rușilor“, spune generalul forțelor armate din Liechtenstein, Crăkănestdz Ștuț, care e de meserie strungar. „Ne bazăm pe experiența lui în Call of Duty și Counter Strike. Suntem siguri că va scăpa cu bine… Important e nu mai putem sta deoparte!“.

De asemenea, Lichtenstein a anunțat și o serie de măsuri economice dure împotriva Rusiei. Autoritățile l-au identificat pe singurul consumator de vodcă din țară și l-au obligat să treacă pe rom sau whisky.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate